Wednesday, May 10, 2017

OST Semusim Rindu

Assalamua'laikum




Tak sabarnya aku nak tengok drama 'Semusim Rindu' yang diadaptasi dari novel Aleeya Anessa 😍 Semalam, secara tak sengaja aku tertengok M E L E T O P 20 minit sebelum rancangan tu tamat. Ngam-ngam time tu ada Ara AF. Kerana Ara, aku layan kejaplah M E L E T O P tu. Rupanya, lagu 'Warkah Untukku' nyanyian Ara AF dipilih menjadi OST drama S E M U S I M  R I N D U 🎶

Ara AF cakap lagu tu sebenarnya bermaksud cinta yang tak kesampaian, ataupun cinta tu penuh berliku yang menyebabkan cinta tu lambat sampai. Kalau tengok lirik lagu tu, memang sesuai sangat jadi OST drama tu 👍

Mula-mula, aku tak tahu pun lagu tu dinyanyikan oleh Ara AF. Dia pun aku tak tahu siapa 😂 Lagu tu pun terdengar tanpa sengaja di corong radio 😏📻 Dengar punya dengar terus rasa WOWWW gitu sebab best 😍








24 comments:

  1. SY pun x kenal ara tu spe😂 tau2 dh genes lgu die

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan 😂 Sebab lagi dia best, tu yang tau tentang kewujudan dia

      Delete
  2. sekarang baru kenal Ara. AF rupanya. Hii. Novel tu pun Siqah tak baca lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, sebab tak layan AF tu yang tak tau dia keluaran AF 😂

      Delete
  3. Tak pernah dapat tengok drama..hari2 budak2 ni tengok kartun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drama Semusim Rindu belum start lagi 😁 Kalau tak dapat tengok jam 6 petang, boleh tengok ulangan tak silap jam 10 pagi esoknya 😄

      Delete
  4. Sha pun memula tak tau Ara yang nyanyi lagu tu..
    Tersuka dan kemudian bila dah tahu penyanyi dia lagilah suka.. lagu dan liriknya best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, mendalam maksud lagu tu. Suara Ara pun smart 😍

      Delete
  5. Ok tak kenal Ara ni.. Lagu je pernah dgr.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab lagu tu best, tu yang sy godek di google 😂

      Delete
  6. Ara tu laki ke ingatkan pompuan tadi hihihi

    ReplyDelete
  7. tak kenal Ara. tatau jugak lagu tu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpa, tak rugi kalau tak kenal dia 😁

      Delete
  8. serius sasau dengar lagu ni hari2 hahaha... drive lagu ni keluar berulang kali. xsilap novel ni lama dh nour

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama sangat novel ni. Dalam tahun 2005-2008 camtu lah 😄

      Delete
    2. betul la tekaan nina.. xsilap pinjam kt skolah. simpan lg buku ni 😄😄 tajuk novel zaman dulu tak mengarut mcm skrg

      Delete
    3. Betul! Tajuk tak mengarut, jalan cerita pun nak dekat sama dengan kehidupan sebenar 😄

      Delete
  9. akak lagi la tak kenal siapa dia ni hehehe dah tak tengok AF

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy sebab terdengar lagu dia tanpa sengaja d corong radio. Tu yang tau tentang Ara AF ni. Kalau tak, memang tak tahu langsung 😂

      Delete
  10. Bila start drama ni....??

    Lya pom slalu dgr lagu ni..mmg sedap..n mula2 xtau pom sape ara tu..bila google bru tahu ara AF.. Lya x lyn AF sbb tu x knl.. Hehe..tp lagu n suara tu mmg sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minggu depan drama ni start 😄 Sama ada 29 atau 30 hb 😁

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb