Monday, July 10, 2017

Gabbar

Assalamua'laikum


G A B B A R. Saja-saja tukar pi channel 108, Tara HD. Tengok kejap citer Gabbar ni, eh eh macam best pula 😍😍😍. Apalagi, layan terusss... Kalau tengok tang pelakon tu, memang aku tak minat ar. Nasib baik jalan citer best πŸ˜πŸ‘

Heboh di seluruh Maharashtra tentang kehilangan 10 orang pegawai daerah. Tak lama lepas tu, 9 pegawai dikembalikan hidup-hidup. Yang sorang pula mati tergantung sebab antara 10 orang tu, yang mati tu adalah pegawai yang paling banyak terima rasuah berbanding yang 9 orang tu. Pastu, polis and semuanya dapat CD bukti rasuah tu dari mystery man iaitu 'GABBAR', yang mempunyai misi untuk banteras corrupt officers.

Polis pun asyik meeting meeting and meeting tapi kesudahannya, tetap takda penyelesaian. Bila si Sadhuram nak bersuara bagi idea, diketawakan and dihina pulak dahhh. Mentang-mentang dia tu cuma police driver, pegawai lain pandang sebelah mata ja. Tapi sebenarnya si Sadhuram ni boleh dapat pangkat yang lagi tinggi cuma dia mau bersih dari rasuah, tu yang keja setakat jadi police driver.

Aditya dan Shruti

Detik pertemuan Prof Aditya dengan si lawyer Shruti ni malas aku nak ulas panjang. Makin lama dorang makin rapat. Ada satu hari ni Aditya bawa Shruti pi Patil Hospital sebab si Shruti luka kena langgar scooter alkisahnyerrr. Luka sikettt ja pun tapi pihak hospital tu desak suh bayar dengan harga yang x masuk akal. Kiranya pihak hospital tu macam along lerrr πŸ˜’

Malas aku nak citer peristiwa di hospital. Tengok sendiri video yang aku share ni. Dah ramai yang duk share video camna si Akshay Kumar bongkar kegiatan along di Patil Hospital. Alaaa, yang ada wanita yang baru kematian suami pastu Akshay tolong tuntutkan medical insurance tu sekaligus dia bongkar jenayah along hospital tu 😏




Bila masyarakat tahu aktiviti along hospital tu, dorang pun kepung young owner hospital tu, si Vikas Patil. Vikas time tu dalam keta, jadi tak dapat nak pi mana-mana. Dengan gaya brutal lagi angkuh lagi temberang sambil pegang pistol, dia pi hadap la masyarakat yang kepung dia. Apalagi, memang kena belasah kaw-kaw sampai si Vikas ni tertembak diri sendiri πŸ”«

Jadi, bapa si Vikas ni mengamuk gila. Selagi dia tak dapat tangkap pembunuh si Vikas, selagi tu la dia tak kan bakar mayat anak dia. Terkujat si Digvijay Patil (bapa si Vikas) bila dapat tau orang yang menyebabkan anak dia mati tu rupanya orang yang dia pernah bunuh 5 tahun lepas.

Ni la bapak kepada rasuah, Digvijay 😑

Kalau ikut pendapat aku, si Digvijay ni watak dia macam bapak segala rasuah. Orang manyak ong, sana sini dia pi rasuah. Dalam cerita ni, memang seluruh Maharashtra ni diJAHANAMkan oleh RASUAH! Betapa dasyatnya kuasa rasuah 😠

Eh eh, kenapa ada Kareena Kapoor ni? Haaa, dia sebenarnya isteri si Aditya tapi mati dan kematian dia ada kaitan dengan si Digvijay πŸ˜’

Kalau aku citer sampai abis, macam tak best pula. Biar citer ni gantung di blog aku, supaya korang rajin mau layan citer G A B B A R  ni 😏 Kah! Aku bagi 9/10 XD


Acaner kalau G A B B A R  ni wujud di Malaysia?


G A B B A R  is back...

42 comments:

  1. dah pernah tgk filem ni kat astro citra dulu hehe, yup mmg best jalan ceritanye..

    ReplyDelete
  2. menarik jalan ceritanya..macam saspen je akak baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengok lagi suspense 😁

      Delete
  3. wow... menarik citer gabbar ni... dh lama tak tgk filem hindustan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyes, memang best πŸ˜„πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Delete
  4. Cerita mcm ni kak ana suka tgk. Cintan cintun dah xberapa nk layan dah. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, sebab lebih kepada isu semasa. Cintan cintun sikettt ja dalam citer ni

      Delete
  5. Hehehe sekali sekala tgk cite hindi ok gak..

    ReplyDelete
  6. rasanya mcm nampak.demo.di fb pasal.yg kat hospital tu
    .yg suami perempuan tu dah mati..tp diorang ni.pakat sebab nak.minta duit je..tp cam.best lah cite ni.tq sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, yang tu la. Memula sy pun x tau video di fb tu sebenarnya dari filem Gabbar

      Delete
  7. citer tamil la ni kan? kalau misai camtu je tamil, hihi

    ReplyDelete
  8. Hehe...aiyoyoyo! itu macam ka? harus lah akak layan gak GABBAR ni. Jangan GABRA sudah. :)

    ReplyDelete
  9. Haritu ad perasan cite ni kat astro tpi just tukar je channel. Tak sangka plak cite ni bestπŸ˜‚

    ReplyDelete
  10. Pernah tgok video yang scene kt hosptal tu. Baru taw dari citer ni. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, sy pun lepas tengok citer ni baru tau video tu dari citer GABBAR πŸ˜‚

      Delete
  11. mcm best, lama dah x tgk citer Hindustan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best, sebab ni pasal nak banteras rasuah πŸ‘

      Delete
  12. Jarang Siqah klik Tara HD. Hii. Macam menarik filem ni sebab takdelah cinta sangat kan. Siqah tak minat hindustan sekarang sebab seksi je lebih. Kalau ternampak movie ni kat Tara HD, Siqah tengok nanti. Astro kan selalu ulang. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni tak banyak yang seksi-seksa πŸ˜‚ Tapi memang best πŸ˜„πŸ‘

      Delete
  13. Replies
    1. kalau free nanti boleh layan πŸ˜‰

      Delete
  14. Adoiii review yang menarik buat Mrs. A jadi teringin nak tengok

    ReplyDelete
  15. hehehe rumah xdok tv sadis ngat hehe..
    nak tengok semua kena donlod..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tengok Gabbar nanti, CT kena download 😁

      Delete
  16. aida xde taraHD :(
    tapi minat giler industan tau, nour.

    ReplyDelete
  17. Ni yang buat rasa nak tengok..macam best aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyes besttt πŸ˜„πŸ‘ tak tipu

      Delete
  18. filem ni best! xklise. idop gabbar!! eh! he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup Gabbar! Wujudlah Gabbar di Malaysia 😁 untuk banteras rasuah

      Delete
  19. lama dah tak layan hindustan2 ni. tsk

    ReplyDelete
  20. Dah lama tak layan hindustan, filem baru kebanyakannya tak best macam dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagipun pelakon makin seksi, jalan cerita entah pape πŸ˜’ nasib baik Gabbar ni best πŸ˜„πŸ‘

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb