Monday, May 8, 2017

Blue Sky Tag

Assalamua'laikum

Terima kasih Amerzing sudi tagged NourAdieb πŸ˜„ Baru harini aku buat entry jawapan untuk 11 soalan Amer 😜

1) If you suddenly found yourself turned into woman/ man. How would you spend your day?

= Sebab ianya mustahil, jadi sel-sel otak tak berhubung untuk aku memikirkan jawapan yang sesuai 😜


2) Tell me the most awkward moment in your life?

= Apa eh? Ermmm... banyak sangat. Kah! 😝

3) What are the best and worst purchases you have made?

The best 😍

*sekadar gambar hiasan

Worst: beli tudung lain corak dan lain jenis kain tapi warna yang sama dengan yang dah pernah beli πŸ˜’ Lepas tu muhasabah diri, kenapa perlu membeli benda yang dah ada?

4) If you have a chance to change your name, what will it be and why?

= Ohhh, nonono ❌ Aku hanya akan tukar nama kalau nyawa terancam. Ecececeh. Yolahhh, penat-penat mak bapa aku perah otak cari nama untuk aku 😏

5) Who is the messiest person you know?

= Bak kata Dato' Siti, 'Biarlah Rahsia' 😜

6) What are the most useless talent do you have?

= Bersin speaker πŸ˜‚πŸ“’ Malu weyh bersin bunyi kuat lebih-lebih lagi aku ni pompuan!

7) Who is the fourth person in your missed call list?

8) What is your favorite TV show? (Suri Hati Mr. Pilot? Tak tersenarai Amer, sorry! 😝)
Reality Show- Running Man πŸ˜

Drama Melayu- Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Layan 20× pun tak boring 😍

Drama Omputeh- Hawaii Five-0. Suka tengok si Kono 😁

Drama Cina- My Fair Princess, kegilaan time kocik dulu πŸ‘ΈπŸ‘ΈπŸ‘Έ

Drama Korea- Ghost/ Phantom. Kisah jenayah siber πŸ’»

Drama Hindi- Naagin, tak sabar nak tengok ending 😁🐍

Drama ThailandKaew Tah Pee, bukan "kuey teow" πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘

9) What was your first thought when you woke up this morning?

= Nak makan apa harini? πŸ˜‚

10) What are you completely give up and done with?

= Pernah give up time buat projek Method tapi alhamdulillah, D O N E! 😁

11) Do you think my questions are ridiculous?

= Soalan ok ja πŸ‘πŸ‘πŸ‘ tapi kena perah otak juga cari jawapan πŸ˜‚

Fuhhh, lega sebab dah selesai jawab soalan dari Amer 😁 Siapa yang nak tag NourAdieb, sangat dialu-alukan 😏

23 comments:

  1. The part you regretted of buying the same thing, kita serupa..! hahaha.. Rasa macam, why don't you remember your stuff..? -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan πŸ˜‚ Lepas dah beli, tepuk dahi sendiri "kenapalah asyik beli benda yang dah ada?"

      Delete
  2. Woww congrts dapat jawab smua =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih 😁😁😁

      Delete
  3. Drama kora Ghost tu SHa dah tengok.. memang best..
    Suka sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, best sangat-sangat 😍😍😍

      Delete
  4. Hahahahahaa allahu... Igtkan useless talented je lawak rupanya first thought pon lawak hahhahaha.. Lahai.. Soalan paling killer abad nih.. Nk makan apa, dekat mana? Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, boleh buat bergusti sebab soalan killer tu 😁

      Delete
  5. Thank you sebab sudi jawab ye. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Amer πŸ˜„ Sy memang suka main tag ni 😁

      Delete
  6. Tak boleh kontrol kalau bersin. Kadang2 terkuat jugak nanye πŸ˜…

    Nampak menarik drama korea Ghost. Suka juga dengan pelakon lelaki tu. Masuk TBW list pulak. Hihi. Banyak sangat drama Korea nak tengok nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ghost, Defendant dan Hwarang antara drama Korea yang best πŸ˜πŸ‘

      Delete
  7. no 3 hahahah serius penah jd.. lepas tu insaf msuk dlm tabung. bestnyaaa dh otp dgn mak mertua kami takut lg nk jumpa πŸ˜πŸ™ƒπŸ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana pula bab 'mak mertua' dalam entry ni? πŸ˜±πŸ˜‚

      Delete
    2. no 7 tu.. hahah salah baca ke nina ni.

      Delete
    3. 'Mama Si Mirul'? Nonono la Nina πŸ˜‚ Yang tu mama budak. Anak sulung nama Mirul jadi dia dipanggil 'mama Mirul' atau 'indu Mirul'. 'My sweetheart' pula no ke-2 my mom πŸ˜„

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb