Thursday, May 11, 2017

Set Couple Untuk Raya 2017

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamua'laikum 😄

Ehhh, awak dah ada baju raya ke belum untuk tahun ni? Tema apa tahun nie 👗👕? @jubahplain mempersembahkan buat anda "SET COUPLE KURTA TUAH & KURUNG TEJA"

Nak tau apa yang best sangat dengan #kurtatuah #kurungteja ni? 😱👍

✔ Material: H A N O I  S I L K (kurung) + P E A R L  S K I N (kurta)

✔  Mudah digosok 😉

✔ Zip sorok di dada untuk Kurung Teja

✔ Kain A cut untuk Kurung Teja

✔ Size S-M-L-XL-XXL



Harga sehelai 💰:

Kurung Teja:
RM90 SM, RM95 SSl

Kurta Tuah:
RM75 SM, RM80 SS

Harga untuk 1 set 😄
RM180 sm, RM175

Berminat?
📱 Whatsapp/ telegram: 0198934755
ig: jubahplain 

#bajuraya2017
#kurtatuah
#kurungteja
#kurtasmart
#kurungacut
#sayajualsetcouplemurah

21 comments:

  1. menarik n cantik.. tp tgh preggy boleh pakai baju mengandung jerk la time raya nnti... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh godek-godek abaya 😄 Sesuai juga buat ibu mengandung 😉

      Delete
  2. murah je harga die.. tapi e'in dah tempah pulak baju raya sekeluarga tahun nie..

    ReplyDelete
  3. cantik. senang dah ada satu set

    ReplyDelete
  4. Canteknya ...sesuai sangat pakai dengan pasangan.Apatah lagi bila remaja yang pakai...

    ReplyDelete
  5. hehehhee sweetnyaa tp kan awok kite tak penah sepasang.. berapa kali kitar semula baju melayu 😅😅😌

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah dengan my bapa 😂 Sebab baju melayu jarang-jarang guna. Jadi, kain masih nampak baru 😄

      Delete
    2. yaaa kain semua baru, setiap tahun ada saja org sedekah jd tak pernah raya pakai sedondon anak beranak hahah 😂😂😂

      Delete
    3. Wahhh, bestnya 😍😍😍 Moga yang beri sedekah tu semakin murah rezeki 😊

      Delete
  6. cantik2..akak tahun ni gigirl semua merah, lelaki pakai grey kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami gigirl colour hijau kot, lelaki x tau pula. Tapi, warna grey memang smart 👍

      Delete
  7. Alamak.. alamak.. Tersuka pula.. Hehehe.. Tapi bookmark dulu..

    ReplyDelete
  8. Minat kurta ni tapi asben saya size besor..kurta tak ada size extra extra..

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb